Beoordelingen van Restaurant Wereldwonder 't Veld

Recente recensies van Restaurant Wereldwonder 't Veld

5 sterren na 243 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

zoals altijd weer heerlijk sushi.

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Erg lekkere en betaalbare sushi! We hebben heerlijk genoten tijdens onze vakantie.

, 18-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Iedere keer weer top kwaliteit en altijd keurig op tijd! Daarnaast vind ik het fijn dat je bij een bestelling via de eigen website contact mag betalen👌🍀

, 12-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten Goede service Wat wil n mens nog meer??

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Goede service en heerlijke sushi...

, 07-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het zag er prachtig uit , maar de smaak vond ik wat tegen vallen. Wat waterig

, 05-09-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was absoluut perfect! Alleen wat meer sojasaus bij die grote box was fijn geweest. 2 kleine flesjes was echt te weinig.

, 29-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima eten! Levering was op tijd

, 28-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

25 minuten te laat.. maar eten is altijd top!

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd top, snel bezorgd en zeer smakelijk. Voor mij een blijvertje. Ga zo door!

, 21-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd weer genieten van die heerlijke sushi!

, 20-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten maar stop ajb met de vervelende nietjes in de tasjes….

, 16-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakte super lekker allemaal en alles was vers

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk sushi gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was 25 minuten te laat. Omdat het heel druk was. Zei al bel volgende keer anders halen we het even op. Maar het eten was weer fantastisch!

, 10-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd voortreffelijk, goed verzorgd en op tijd bezorgd.

, 08-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi is heerlijk, vers en ontzettend snel gebracht! ik zal zeker nog eens bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 07-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was erg lekker alleen was het een kwartier te laat. We hadden om 16.30 al besteld voor 18u en het kwam om 18.15 pas aan.

, 05-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben weer genoten!

, 04-08-2021

Kwaliteit:

Rating

De pokebowl met zalm was onwijs lekker! Mag alleen wel iets meer zijn voor de prijs anders 5 sterren.

, 02-08-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was erg lekker het kwam alleen een uur telaat

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd prima! Ruime keuze en prima eten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd is de sushi hier top.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2021

Kwaliteit:

Rating

, 11-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Twee Vd vier personen vreselijk aan de diarree………………

, 10-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd genieten!

, 09-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten was heerlijk. Alles was echt vers en was een feestje om te eten. De bezorgster is ook erg vriendelijk. Zeker een aanrader en ga zeker nog een keer bestellen.

, 05-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

lekker en op tijd - top!

, 01-07-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg goede kwaliteit, een heerlijke variëteit aan sushi welke allen hun specifieke sensationele smaak hebben. Genoten!

, 27-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Weer super goed klaargemaakt, gesmuld hoor.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk vers, mooi verpakt, echt een feestje!!! Alleen de nietjes in de papieren tasjes…. Daar kun je je handen lelijk aan openhalen.

, 19-06-2021

Kwaliteit:

Rating

, 13-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Perfect zoals altijd. We konden zelfs wat extra bestellen bij het ophalen wat zo klaar was!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-06-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling verliep prima. Het eten vond ik helaas tegenvallen. De friet vond ik niet zo lekker. De pokebowl was op zich lekker, maar het was jammer dat er mayo over heen zat.

, 11-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We bestellen hier regelmatig en de sushi is altijd van topkwaliteit! Echt vers en heerlijk van smaak. De bezorging duurt ook nooit lang.

, 10-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top geregeld, het ziet er zo mooi uit en dan is het ook nog Geweldig Lekker ! Complimenten waard, 5 Sterren

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super goed!

, 05-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer wasabi en mayonaise vergeten. Iedere keer ontbreekt er wel wat

, 04-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi 😍 Vaste klant

, 02-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten is zeer goed, echt een aanrader.

, 01-06-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk!!! Zoals altijd!

, 29-05-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer heerlijk, Verse producten om van te watertanden.

, 27-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker en snel bezorgd

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd was het weer super lekker! Bezorger was er op de afgesproken tijd

, 26-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heerlijk!

, 24-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Het was heel lekker de mensen waren aardig, alleen had ik om 18.40 besteld en was het pad om 18.47 klaar

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer heerlijk gegeten!! Bezorging precies op tijd en sushi was weer heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 23-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker!

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk. Lekker vers. Snelle bezorging. Zeker goed voor herhaling.

, 21-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten, voor een eerlijke prijs. Top geregeld

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd gewoon heerlijk, op tijd en vriendelijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 16-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was erg lekker, smaakte allemaal ook vers en voor een prima prijs

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Top! Goede poké bowls, goede kwaliteit en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al vaker sushi besteld deze was altijd van top kwaliteit. Vandaag voor de wok gerechten gegaan en uitgaande van andere restaurants waar we vaker wok gehaald hebben hier ongeveer hetzelfde besteld. Moet echt zeggen wat een kleine porties en dan vind ik het voor de hoeveelheid toch redelijk duur. Bezorger was 20 minuten later dan we in de middag al door hadden gegeven.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 02-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Was top!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-05-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was 5 sterren geweest als de bestelling compleet was geweest.

, 30-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Prima service en hele goede sushi

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 28-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was 40 min. Later klaar dan op de bevestiging stond, ze hadden dit even door kunnen geven. Broodjes hamburger en patat waren koud en taai, stonden zeker wel op tijd klaar. Op de zakken stond 10% korting maar ik had met ideal betaald daar werd 10% niet verrekend. Verder was het eten wel lekker.

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Super verse sushi, heerlijk gegeten!

, 27-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

3de bestelling in de tussentijd, dat zegt voldoende volgens mij. Prima eten, goed en op tijd bezorgd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was wéér héérlijk, jammer dat er tóch pittige sushi tussen zat. Last van gehad

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker gegeten en de sashimi Waauw echt waar voor je geld !!!

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Jammer dat er ook deze keer de soja vergeten was.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk en op de afgesproken tijd.

, 16-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Delicious!

, 15-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Vers en super lekker. Perfecte service na een foutje met de ophaal tijd die ik niet goed had nagekeken. Zodra het restaurant weer echt open mag, gaan we direct een tafel reserveren!!

, 13-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Héérlijke sushi, snel bezorgd en vriendelijke mensen.

, 11-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het is wat duurder maar dan heb je ook heerlijk eten! Bedankt weer WereldWonder!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Verander niks! Het is uitstekend zo!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De beste sushi uit de buurt!

, 09-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Supere lekkere sushi, mega vers! Echt een aanrader. Het enige wat ik dit keer jammer vond was dat er geen soja saus bij zat. Vorige keer ruim voldoende.

, 07-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk en goed bereide sushi top hoor

, 06-04-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi en kip waren heerlijk. Maar de Tomatensoep leek wel aangebrand en hebben we niet opgegeten omdat het echt niet lekker was.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede kwaliteit, netjes bezorgd.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was weer heerlijk! Weer aan iedereen aangeraden. De volgende keer zouden de warme gerechten iets warmer mogen, maar ik vermoed dat het erg druk was vanwege Pasen en dat het daardoor kwam, want de vorige keer was alles perfect!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Fantastisch, snel bezorgd en heerlijke sushi!

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Goede kwaliteit.

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Was allemaal erg lekker. Bestelling stond klaar op de aangegeven tijd. Warme gerechten waren ook goed op temperatuur. Een echte aanrader

, 05-04-2021

Kwaliteit:

Rating

was heerlijk

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 04-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beetje jammer dat de sausen vergeten zijn en de extra bestelde wasabi er niet bij zat

, 02-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Zoals altijd, heerlijk!

, 01-04-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke verse sushi. In tijden niet zulke lekkere sushi gegeten!

, 30-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was super lekker! Zeker voor herhaling vatbaar!!

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk, bedankt!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De springbox is echt een aanrader, wat lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, snelle bezorging. Voor herhal8ng vatbaar!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten en snelle bezorging ! Wij zullen zeker weer bestellen ! Top !

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend lekker gegeten. Zo lekker dat we nog een 2e ronde besteld hebben! Omdat we de 2e ronde niet aan de 35 euro kwamen, heb ik t restaurant gebeld en werd het alsnog bezorgd omdat we de vorige ronde wel hier aan kwamen! Top service en heerlijk. Vond alleen de tonijn sushi iets minder maar dat is een kwestie van smaak. Wij komen zeker terug! Xx

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor t eerst wat besteld. Chinese tomatensoep. Helaas vonden wij deze echt niet lekker. De soep vinden wij veel te zoet tevens viel de hoeveelheid soep tegen.

, 26-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, prima hoeveelheid

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi smaakte goed als lunch! Bezorging was iets later, had een opmerking geplaatst of ze dan even konden bellen en dat hebben ze netjes gedaan. Zeker voor herhaling vatbaar!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Zoals als altijd weer erg lekker, heerlijk verse ingredienten, erg vroiendelijk bij het afhalen, echt top!

, 23-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke poke bowl!! Ik kom zeker vaker! ;-)

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk eten! Snelle bezorging. Op zaterdag precies op tijd. En ik had een verkeerde poke bowl gekregen die ik niet had besteld. Even gebeld en een halfuurtje later was de goede poke bowl bezorgd. Geheel kosteloos. Super service! Paar keer al besteld en dat gaan we zeker nog vaker doen!

, 21-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Genieten, elke keer weer. Top. De pokebowl en sushi zijn bij mij favoriet. Smaakt supervers. Als ze straks weer open mogen, ben ik benieuwd wat er dan op de (nieuwe)kaart staat.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 19-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Vandaag voor de eerste keer Poke Bowl chicken besteld. Het was echt ontzettend lekker, heel veel verschillende smaken en het paste prima bij elkaar. Een toppertje! Ik ben benieuwd naar de andere Poke Bowls.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was heerlijk! Chinees was redelijk. Bezorging was spot on.

, 18-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 17-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi.

, 14-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heel erg lekker gegeten.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en snelle bezorging!

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker eten, goede bezorging in Schageb

, 13-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ze waren mooi op tijd en hielden heel fijn rekening met bepaalde allergieën. Het was weer heerlijk!

, 10-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk!

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smakelijke maaltijd en stipt op tijd bezorgd.

, 09-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaak is oké.. Jammer dat het eten niet warm thuisgebracht wordt.

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk,en bestelling was op tijd 👍👌

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eten was keurig op tijd en super lekker een echte aanrader. Wij zullen daar ook zeker vaker bestellen

, 08-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed. Nu ook weer! Jammer dat je er geen fles wijn meer bij krijgt ;)

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Op de tijd geleverd zoals aangegeven. De sushi was ruim belegd, en gevarieerd! Ik ga zeker vaker bestellen bij jullie.

, 05-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en super service.

, 04-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten !!!

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten. Goed verzorgd. Goede service.

, 01-03-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben heerlijk gegeten, 1 tip in de winter is de schil van komkommer erg taai. Het was nog beter geweest als die er af was gehaald

, 28-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hadden extra sojasaus wasabi en gember besteld, maar zat helaas niet bij de bestelling. Wel voor betaald. Verder heerlijk gegeten en snelle bezorging.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Te weinig sojasaus

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 3de keer weer heerlijk gegeten! Het eten is echt super en de bezorging was ontzettend snel!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekker en Vers, netjes ingepakt. Vriendelijke medewerkers.

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Al meerdere keren hier besteld, de zalm is subliem! Hoop echt dat we hier kunnen blijven bestellen, want is één van de betere sushi die wij gegeten hebben!

, 27-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De pokebowl zalm was geweldig lekker! Dat gaan we zeker vaker bestellen.

, 23-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling kwam later dan aangegeven verder prima eten en goede porties.

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was heerlijk. Snelle levering aardige beleefde jongen

, 22-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Uitstekend en lekker eten, maar dat wist ik al!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Super!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi, op tijd klaar toen ik het af kwam halen, voor herhaling vatbaar..tot volgende x 🥰

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Nu 3x besteld en 3x goed!

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Bestelling was een kwartiertje later maar dat werd netjes telefonisch gemeld. Lekker gegeten

, 20-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer goed verzorgd en erg lekker

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 16-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Duurde dit keer wel erg lang voordat de bestelling er was ondanks zeer ruim op tijd besteld we geven de schaatsdrukte. Aar de schud Eten was weer goed zoals gewend

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, goede rijst. Tonijn mousse als tonijn gebruiken vinden we minder lekker. En bij zelfs een extra portie gember hadden we nog te weinig. Juist de gember naturaliseert heel goed na iedere sushi. Verder helemaal blij dat jullie de sushi maken en langsbrengen!

, 15-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Gisteren voor het eerst daar besteld , online een ophaaltijd aangevinkt. 18.45 uur. Uiteindelijk om 19.30 uur was onze bestelling klaar! En tijdens mijn wachttijd ging de telefoon constant, klanten die al anderhalf uur op hun eten aan het wachten waren, maar waar nog aan begonnen moest worden. De sushi was lekker, mijn man had de kipsaté plate, nou die was gewoon koud!! Niet eens lauw, gewoon koude patat. De meiden achter de balie doen hun best, maar dat de boel totaal niet op de rit was, was duidelijk. Jammer, want het kost genoeg... en voor ons was het één keer en niet meer.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel bezorgd en smaakte heerlijk. Dank voor de service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk eten en snel klaar. Menukaart is uitgebreid.

, 14-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was ruim voldoende en heerlijk gegeten! Minpuntje het zou 19.45 uur bezorgd worden en dat werd 20.15 uur.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Smaakvol, normale porties, genoeg keuze

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De kwaliteit en smaak was erg lekker en vers! We hadden een verkeerd gerechtje gekregen, maar het verkeerde gerechtje was ook lekker dus ach. Wel jammer dat de bezorging drie kwartier later was dan gevraagd, maar zeker voor herhaling vatbaar.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging maar 10 min vertraagd, alles keurig verpakt en warm. Mini flesje prosecco erbij als verrassing, heel leuk. Sushi zag er mooi uit en smaakte goed. Verrassende smaken, zoals tonijn en makreelsalade! Origineel! Ook de carpacccio en kipdijfilet sushi zijn origineel maar die vond ik persoonlijk wat flauw.

, 13-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het was weer heerlijk! Zelfs verrast met een klein flesje prosecco, helemaal geweldig.

, 09-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Voor de 2e keer afgehaald, en het is de 20minuten rijden meer dan waard!

, 07-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was lekker! Op de edamame boontjes na, die waren keihard

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Geweldig zoals altijd! Poke bowl is echt een dikke aanrader, zoals alles eigenlijk wel maar poke bowl is echt favoriet

, 06-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Vlees spiesjes waren taai en ossenhaas te lang gebakken. Eten werd net als vorige keer te laat bezorgd.

, 02-02-2021

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was op tijd klaren we hebben weer heerlijk gegeten!

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk vers en bezorgtijd meer dan ok

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 01-02-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Ontzettend goeie sushi, heel erg lekker gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi! Vlotte bezorging en aardig personeel. Kortom ons vaste sushi adres!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten en was er snel

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten. Vers en goed warm

, 31-01-2021

Kwaliteit:

Rating

vlees was niet warm.. jammer.

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten is altijd heerlijk maar standaard 3 kwartier te laat. Eerst belde jullie niet met excuses voor de vertraging maar kregen we een fles wijn. Deze keer belde jullie wel met excuses voor de vertraging maar kregen we geen fles wijn. Het mooiste zou zijn als het eten gewoon 'op tijd' komt. Maar we blijven wel bestellen want we vinden het heerlijk!

, 30-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Onwijs lekker!!

, 29-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Weer geweldig lekker Susi en zwarte peper biefstuk gegeten. Tot de volgende keer!!

, 28-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker, precies genoeg, warm, en op de afgesproken tijd bezorgd!

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker echt een aanrader! Goeie service

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten werd snel en keurig bezorgd. Het was warm en smakelijk. Verbeterpuntje: milieuvriendelijkere verpakking zou fijn zijn. Ook wat meer vegetarische opties zijn welkom.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 25-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was lekker, half uur telaat bezorgd..

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Het eten smaakte top! Jammer dat de bezorging 30 min later pas kwam. Was fijn geweest als ze even belletje geven dat het wat later wordt. Dan houdt je daar rekening mee.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Eerste keer sushi bij jullie besteld en was heerlijk. Aardige bezorger, mooi optijd en lekker ik zeg volgende keer weer!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was erg snel en het eten was alweer super lekker!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 24-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Was echt weer super lekker!

, 22-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Sushi heeft weer heerlijk gesmaakt..

, 21-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten nog warm .afstand was toch hhw .ik zeg zeker doen

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Patat was slap, satesaus was waterig.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 18-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk sushi besteld was erg goed en lekker van smaak jamerdat er GEEN soja saus was bijgeleverd maar weet niet of dit ook standaard is verder prima👍

Reactie van Restaurant Wereldwonder:Beste Miranda, wij geven bij elke sushi bestelling sojasaus en wasabi, dat kan zijn het soms wordt vergeten erbij te doen vanwege de drukte. In dit geval kunt u ons altijd bellen zodat wij alsnog bij u kunnen nabezorgen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Lekkerste sushi ooit!! Ieder stukje is een gebakje op zich. Een echte aanrader!!

, 17-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushibox 2p en pikante biefstuk besteld. Mooie box en beiden top van smaak! Aanrader!

, 16-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke verse sushi!!

, 15-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super as always!

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Heel erg lekker gegeten. Wel even een opmerking van mijn kant dat ik het heel vreemd vond dat niemand binnen een mondkapje op had. Heel ongemakkelijk als je als klant zijnde netjes volgens de regels binnen komt met mondkapje op, en men zit met meerdere gezamenlijk aan tafel, zonder mondkapje.

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

heerlijk gegeten ,met super kwaliteit vis !

, 11-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi, hele verse vis en we kregen er ook nog eens een lekkere fles wijn bij. Top

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goeie service

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De bezorging was keurig op tijd en we hebben heerlijk gegeten. Het was goed verzorgd. We gaan zeker in de toekomst vaker bij jullie bestellen.

, 10-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was top en nog een fles wijn der bij ook 👍🏻

, 09-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 08-01-2021

Kwaliteit:

Rating

De sushi was weer super, we hebben er weer van genoten.

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Suuuper lekkere sushi! Aanrader en goede service!

, 07-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere sushi smaakt super.

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wij hebben voor het eerst bij jullie besteld en zijn zeer tevreden. Het was erg lekker en smaakvol en komen zeker, gauw een keer terug!! 🔝

, 05-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bestelling duurde enorm lang (1,5 uur) maar was wel echt voortreffelijk qua smaak! Heerlijk! Bedankt voor de fles wijn welke we erbij kregen

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Waren begripvol over dieetwensen, snel en vriendelijk!

, 04-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Erg lekker.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en wokgerecht gegeten. Bezorging was top en de meneer die het afleverde zeer vriendelijk. Gaan we zeker nog eens bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 03-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Super lekker gegeten!

, 02-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi. Zo moeten ze het allemaal maken. Top restaurant.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Erg lekker gegeten. Goede services en goede bezorging.

, 01-01-2021

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Werelds, heerlijk gegeten en genoten van de fles prosecco.

, 30-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Alles stond op tijd klaar en smaakte heerlijk!

, 28-12-2020

Kwaliteit:

Rating

heerlijk gegeten

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten, goede service en vriendelijke bezorging. Wij gaan hier zeker vaker bestellen!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was weer heerlijk. Op de aangegeven tijd bezorgd met een heerlijk flesje prosecco erbij. En leuk die handgeschreven kerstkaart erbij. Top!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2de Kerstdag op de dag zelf online besteld. Het werd snel bezorgd en we hebben lekker gegeten. Een handgeschreven kerstkaart, kerstservetten en een fles Prosecco van het huis! Top, bedankt!

, 27-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Prima afgeleverd heerlijke sushi Top dames en heren van wonders

, 25-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Netjes opgemaakt, alles er op en er aan. Ivm kerst zelfs heerlijke fles prosecco cadeau gekregen!

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Hele lekkere sushi. Met kortingscode en een heerlijke wijn als welkomstkado. Top!

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

HEERLIJK ETEN!! Super lieve mensen, ben zo blij dat ik ze gevonden heb. We hadden sushi en ossenhaas met gebakken rijst. Ge-wel-dig

, 19-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekkere sushi! Als verassing nog een flesje wijn gekregen. Moesten wel wat langer wachten. Na 10 min "over tijd" werd ik gebeld dar de bezorger er binnen 10 min zou zijn. Geen haast dus geen probleem! Zeker nog eens bestellen.

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Het was weer super

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wat een verrassing, de fles wijn, super leuk!! Heerlijk gegeten, absoluut voor herhaling vatbaar. Sushi van onwijs goede kwaliteit, plus goede service!

, 18-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekkere maar licht pittige loempia’s. Frietjes lekker knapperig. Spare rib lekker mals. Bezorging iets later dan verwacht.

, 16-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk! Gerechten warm, alles smaakte perfect.

, 14-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker gegeten, goede kwaliteit sushi. Porties zijn ok en passend geprijsd. Zeer geslaagd en bedankt voor het onverwachte flesje wijn!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Beste sushi die ik besteld heb in tijden! Snelle bezorging en heerlijke sushi. Zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De lekkerste 🍣 sushi ooit gegeten. Een aanrader voor iedereen!!

, 13-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten!!

, 10-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk gegeten! Bezorgd op het gewenste tijdstip en top voor elkaar. Kleine tip de garnaal in de dragonrol was helaas koud. beetje warm is nog lekkerder

Reactie van Restaurant Wereldwonder:Beste Erik, Hartelijk dank voor uw tip, wij gaan er iets aan doen om de sushi's met garnaal extra lang warm te houden.

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goed verzorgd. Heerlijk gegeten. Snelle bezorging!

, 09-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke sushi!

, 07-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Bezorging was wat later dan verzocht, maar de sushi was heerlijk!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijke sushi en een gratis fles wijn erbij! Echt een aanrader!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Geweldig!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was heerlijk. Voor herhaling vatbaar!

, 06-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Heerlijk gegeten en prima geregeld

, 04-12-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

De sushi was heerlijk. De foe yong hai was niet echt man zijn smaak en waterig. De loempia's waren ook nat? Vond de manier van bestellen en betalen wel erg handig! Heel aardig dat flesje wijn ook!

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 28-11-2020

Kwaliteit:

Rating

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben onze buiken heerlijk vol gegeten. Het was weer helemaal perfect !!

Reactie van Restaurant Wereldwonder:Wat ontzettend fijn om te horen dankjewel !

, 27-11-2020

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Sushi was erg lekker. Dat missen wij hier in Schagen. Gelukkig bezorgen jullie!

Reactie van Restaurant Wereldwonder:Fijn dat jullie zo tevreden zijn. Bedankt!